3 dykkere fra klubben til Skawtræf 2015

Michael og Elisabeth Langvad samt Kim W var klubbens repræsentanter ved årets Skawtræf, hvor der var 55 deltagere fra 18 klubber heraf en tysk.

Michael og Kim var med på X-dive med Bolette Munkholm, hvor de også overnattede. Bolette blev i havn lørdag pga der var 8-10 sekundmeter på havet, så alle var enige om, at det ikke ville være nogen fornøjelse. Dagen gik med dykkersnak og en tur i svømmehallen inden træffesten lørdag aften med det store fiskebord. Elisabeth var noget mere heldig og havde et super dyk i mere roligt vand og med god sigt lørdag!

Søndag kl. 7 sejlede vi ud med Bolette Munkholm efter en lækker morgenmad med scrambled egg, champigon, bønner og bacon, som i øvrigt bliver serveret hver morgen!

Der var stadig rimelig meget blæst, ca 6-8 m/s, og vi skulle cirka 10 sømil ud for at konstatere, at det var rigelig hårdt vejr, og så Kim kunne få tømt maven for den lækre morgenmad :-(
Skuden blev vendt og kom ind på lidt mere roligt vand, hvor Michael og Kim havde et rigtig godt dyk på Uranienborg, som var utrolig flot og fyldt med kæmpe torsk og sej – vildt vildt vildt…

Andet dyk var lidt længere ude på Volturnus, hvor Michael og Kim havde en 3. mand med på slæb, og som brillerede ved ikke at have en lygte med. Det havde han da ikke lige tænkt på! Ham sendte de op af ankertorvet midtvejs på dykket pga han var “luftdykker”. Et ok dyk men knap så flot som det første. Elisabeth var en tur med Oberon, og havde også nogle gode dyk søndag, som sluttede med hyggelig grillfest.

Og så de gode historier :-)

  • Michael fik hjælp til at få finnerne på, da han skulle på 2. dyk. Han sprang i som 3. mand, men synes der var et eller andet galt, og kom i tanke om, at hans kompas lå i finnen, så han måtte retur på båden, og af med kompasset, for det havde han jo alligevel ikke brug for på et vragdyk :-)
  • Kim dykkede begge dyk uden kamera!!

Håber vi er flere fra klubben, der kommer med næste år!