Veloverstået arbejdsdag 2016

Den 21/5-2016 mødte 8 veloplagte medlemmer op til arbejdsdag i klubhuset. Alle klar på at få ryddet op og gjort hovedrent i klubhuset.

Efter en hurtig rådslagning, blev hovedopgaverne fordelt. Klaes gik i gang med at opsætte det nye adgangskontrol system, Kim og Klaus gik i haven for at fjerne ukrudt, Per og Ole gik i gang med at fjerne det gamle arbejdsbord, Gitte & Margarita tog fat på hovedrengøring i hele huset.

Da arbejdsbordet var fjernet, startede Ole i det fjerneste hjørne af klubhuset, og smed alt ud hvor man ikke kunne bestemme tid, sted og oprindelse – da vi nåede det til punkt, hvor Ole smed ud, og de andre bar tilbage i klubhuset – blev det tørt konstateret, at nu havde vi nået smertegrænsen for hvad der skulle smides ud.

Et hurtigt møde på loftet mellem Klaus og Ole, og stortset alt fra røg ud.

Der blev kørt 3 meget store trailere med affald på lossepladsen!

Klaus vil i løbet af maj/juni opsætte nye bøjestænger hvor det gamle arbejdsbord stod, i to niveauer, så der er bøjestænger til junior udstyr og senior udstyr. Klaus er desuden ansvarlig for at bygge ny luftbank op, som kommer på plads indenfor de næste 2-3 måneder.

Klubhuset er ryddet op, og alt er nystrøget – hjælp os selv med at holde orden!

Tak til alle flittige hjælpere: Gitte, Kim, Klaes, Klaus, Margarita, Michael, Ole, Per

Tekst: Ole
Foto: Kim